Svensk Halmpellets

Våra Produkter

Halmpellets 

Halmpellets +

RAPSHALM 

Svensk Halmpellets
Halmpellets från HästStrö kommer i 13kilos säckar. På en EUR- pall ligger 60 stycken säckar strömedel.
Vi erbjuder HästStrö o stor säck, ca 800kilo!

Halmpellets

Halmpellets 

Halmpellets  en produkt från HästStrö, här har vi blandat den bästa halmen för säsongen för att uppnå det bästa resultatet. Vi jobbar med en levande råvara, en biologisk produkt som kräver kunskap och rätt hantering.

Denna kunskap, erfarenhet och möjlighet besitter vi och blandar halm för att du ska få det bästa i din produkt. Exempelvis så är det en balans att få “rätt färg” på pelletsen och det kan vi!

Halmpellets +

Halmpellets +

Får vi lov att stolt presentera vår favorit Halmpellets + 

Givetvis har vi här också lyckats att blanda den bästa halmen av 4 st olika halm sorter (raps, vete och korn halm) för bästa kvalitet. I detta vinnande receptet har vi just rätt mängd rapsolja!! Oljan som alla våra råvaror kommer direkt från närliggande åkrar till vår tillverkning för dig. Med olja i receptet så får ditt djur den mjukaste av bäddar. Våra hästar får en smörjande effekt på hovarna <3

RAPSHALM

RAPSHALM

Vi behöver inte tala om för en hästägare att halm är en naturlig och bra bas produkt för hästen. Men att Rapshalm

ger oss och hästarna det lilla extra har vi upptäckt, det måste ni prova också! I halmen från våra vackra raps får vi ta del av egenskapen av oljan, detta ger vår pellets en mjukhet. Helt naturligt, inga konstigheter

Est 2004

HästStrö

Svensk halmpellets.


Arbetsmiljö och ergonomi.

Välj hur du vill hantera ditt Strömedel.

Alla våra 3 svenska Halmpellets produkter kan du få paketerat i stor säck!

Säcken och rymmer ca 800kg Halmpellets. Vi har räknat ut att det mest miljö vänliga och resurs effektiva är att vid leverans minst beställa 5st säckar.

Miljön är viktig för oss och därför håller vi oss till detta beställnings mått är ett strömedel där innehållet av rapsolja ger din häst en ännu bekvämare box bädd. Att HästStrö är 100% svensktillverkat och bidrar till ett ökat gödselvärde för din stack, är goda skäl till valet av HästStrö.

HästStrö har en fantastisk uppsugningsförmåga och ger en bädd som är mjukare och en tryckavlastande effekt för din häst. Det bästa med HästStrö är nog att den bidrar till en bättre luftkvalitet i ditt stall!

Nu kan vi tillsammans vara med och bidra till vårt kretslopp, från jord till stall och tillbaka igen för vår hållbarhet!

Välkommen

Strömedlet stacken och hästen väljer

- Vad väljer du?

HästStrö halmpellets är ett strömedel där innehållet av rapsolja ger din häst en ännu bekvämare box bädd. Att HästStrö är 100% svensktillverkat och bidrar till ett ökat gödselvärde för din stack, är goda skäl till valet av HästStrö.

HästStrö har en fantastisk uppsugningsförmåga och ger en bädd som är mjukare och en tryckavlastande effekt för din häst. Det bästa med HästStrö är nog att den bidrar till en bättre luftkvalitet i ditt stall!

Nu kan du vara med och bidra till vårt kretslopp, från jord till stall och tillbaka igen för vår hållbarhet!

Välkommen

Podcast

Vårt Strå Till Stacken

Avsnitt 4 Margareta Bendroth

Margareta har sysslat med hästar i 60 år och har titel: Hästrådgivare, på Hushållningssällskapet Sjuhärad. Hon har varit med att arbetar fram en rapporten http://www.mrsjuharad.se/media/167039/hastgodsel-en-resurs.pdf . Vi talar om hur vi ger ett häst liv till våra hästar, vi talar om bete och gödsel.