Om Oss

Värdeord

Tillsammans 

Hållbart

Kretslopp


Hej!
Vi har jobbat med Halmpellets i mer än 15år. Tillverkningen sker av den lokalt odlade halmen som vi tar till vara på och pelleterar i vår egna maskin i Laholm!
För oss som lantbrukare är det viktigt att arbeta med produkter som ingår i ett kretslopp och skapar ett hållbart system.  Halmpellets som användes till HästStrö, ska tillbaka till åkern och därför är vi noga med att inte tillföra några tillsatser.

Produktions chef

Kennet Bengtsson

Hej mitt namn Kennet Bengtsson och jag är lantbrukare i botten.

Jag har hand om produktionen och råvara in.

Sen tar jag emot beställningar och bokar frakt så produkten kommer ut till dig.

Skicka ett mail till mig!

Ring Kennet

Ordförande

Lars-Erik Jansson

Hej jag heter Lars-Erik Jansson och är ordförande för bolaget.

Är utbildad Lantmästare och arbetar med bolagets ekonomi.

För övrigt är jag egenföretagare och arbetar med stödja företag med att utveckla biogas och annan förnybar energi. Min drivkraft är miljö, och bygga kretslopp. Kretslopp där halmpelletsen blir till hästströ, gödsel som blir till substrat för en biogasanläggning och som skapar energi samt näring till åkers kommande skörd.

Skicka ett mail till mig!

 Video

Tillverkning av Halmpellets

Varsågoda, här hittar ni våra videos om HästStrö Halmpellets.

Beställ hem HästStrö till dig idag !! 

Kontakta oss  nu 

Artikel från Hästnet.se

Podcast

Vårt Strå Till Stacken

Avsnitt 5 Annelie Hellström

Annelies Utbildning :Leg. Veterinär, Sveriges Lantbruksuniversitet 1999 - 2005. - Tillvalskurser åk 5 hästodontologi, hästgynekologi mfl. Hästodontologi, Equine Gastric Ulcer Syndrome , Hästsemin, Saddlerelated issues, Fascial restriction and treatment , med mera hennes utbildnings CV och erfarenheter är många och bra. du kan läsa mer om henne på hennes hemsida: https://www.nolbergavet.se/

Jag träffade henne på en av hennes föreläsningar i skara för en tid sedan. Min uppfattning av henne vara att hennes glöd och kompetens är otroligt stark, det som jag fastnade för var hennes bemötande som jag kände var ödmjukt och med ett genuint intresses av vad vi deltagare sa. Hon fångade min uppmärksamhet och tände på min vilja att lära mer!